- 50%
New Page Själ till själ

Själ till själ

Art.nr 2690

Av: Cassandra Eason Själ till själ är en unik bok som passar alla djurälskare och speciellt de som har sällskapsdjur eller

54 kr
Ordinarie 109 kr , du sparar 55 kr, (50%)
I lager (Fler än 10)   Leveranstid: 1-3 dagar

Själ till själ är en unik bok som passar alla djurälskare och speciellt de som har sällskapsdjur eller hästar. Den lär dig att kommunicera med dina älskade djur med hjälp av dina inneboende psykiska förmågor och det band av kärlek som finns mellan dig och dina djur.

  • Lär dig hur du kan förstå ditt djurs tankar och behov, hur du kan kalla tillbaka dem om de går vilse eller nå in i deras sinnen och lugna dem, allt genom telepati.
  • Ta reda på om du redan har ett psykiskt band till ditt djur och hur du kan stärka det.
  • Upptäck hur du kan läsa av ditt djurs aura för att se om de behöver gå ut mer eller är rädda eller stressade så att du kan hjälpa dem innan de här små problemen gör att de beter sig illa.
  • Upptäck också hur du kan tolka ditt djurs varningssignaler innan något farligt händer för att kunna undvika situationer eller människor som inte är bra för dig.
  • Lär dig hur du kan hela ditt djur med hjälp av er själsliga länk och den djupa kärlek som finns mellan er, men också hur du kan dra styrka och kärlek från ditt djur när du verkligen behöver det.
  • Ta kontakt med avlidna, älskade djur och få visshet om att de mår bra och är lyckliga och att de fortfarande ser efter dig, även om de nu är i andlig form.
  • Upptäck metoder för att kunna kalla tillbaka bortsprungna djur och för att själv motta vägledning om var du skall leta efter dem.
  • Du kan också ta reda på om du har det som krävs för att bli en djurkommunikatör eller djurhealer och hur du utvecklar de krafterna på ett säkert men effektivt sätt.
  • Slutligen får du också lära dig hur du kan kommunicera med vilda djur och hur du till och med kan få kontakt med de exotiska djuren i en djurpark.

Bokens författare, Cassandra Eason, har arbetat i många år med att lära människor att kommunicera med och hela fåglar och djur med andlig kraft. Hon har även skrivit Psychic Power of Animals som har varit en internationell bästsäljare i många länder.

Häftad
Språk: Svenska
Antal sidor: 214
Utg.datum: 2007-06
Förlag: Bokförlaget New Page
Dimensioner: 178 x 115 x 16 mm
ISBN: 9789189120556

Tipsa