eKnallen Snökvarts - Snowquartz

Snökvarts - Snowquartz

Art.nr 5961

Stenen bringar lycka och tur. Den ger dig harmoni och trygghet i livet.

30 kr
I lager (Fler än 10)   Leveranstid: 2-4 dagar

Kristallnamn: Snökvarts.

Kristalltyp: Silikondioxid; kristallerna kan vara ganska klumpiga, ofta kublika.

Färg: Snövit rakt igenom, ogenomskinlig. Vitheten kommer av mikroskopiska gasbubblor fångade i kristallen.

Kristalltraditioner: Snökvarts är kristallen för snömånen, den fullmåne i januari eller tidig februari som nordamerikanska indianer kallade för gnaga-på-ben-månen. I Skandinavien förebådar den djup snö över landet. Det sägs att mor Holle eller Hulda svepte sitt vita trollspö över landet så det skulle sova och växa sig starkt och snökvarts föll från hennes trollspö i form av istappar.

Healingegenskaper: Snökvarts stärker ben och benmärg, tänder och kroppens förmåga att uppta kalcium. Den är ammande mödrars sten och en av de bästa för att få mjölken att rinna till.

Vardagsbruk: Snökvarts bringar styrka och uthållighet inför ovälkomna men nödvändiga uppgifter som att betala tillbaka skatt, pappersarbete eller trista reparationsjobb; hjälper oss att överleva tillfälliga svåra perioder tills pengar kommer in igen eller en relation utvecklas och attityder förbättras.

Andliga egenskaper: Lägg tre snökvartskristaller i en skål av is eller snö som får smälta av sig själv inomhus, rör om i det smältande vattnet för att smälta kylan i en relation eller för att frigöra dina egna frusna känslor; även för att lycka och välstånd ska flyta in. Häll ner den smälta isen i rinnande vatten, låt stenarna självtorka och bär dem sedan i en amulettpåse tills läget förbättras.

Speciella egenskaper: Skyddar hem och arbete mot "vintersjukdomar", särskilt frusna rör och översvämning vid snösmältning. Förvara en rökkvarts i bilen så att den startar kalla vintermorgnar.

Affirmation/kraftladdning: Jag ska njuta av vintern lika mycket som av sommaren.

Säljes styckvis.

Tänk på att stenar är en naturprodukt och kan se olika ut. Alla stenar säljs i befintligt skick och har ett personligt utseende.

Tipsa