Stjärnsjäl

Art.nr 5907

Kanske är vi alla stjärnsjälar?

398 kr
I lager (2 st)   Leveranstid: 2-4 dagar

Stjärnsjäl är en orakelkortlek som är gjord just för stjärnsjälar – själar som när en speciell längtan efter det mystiska och okända. En Stjärnsjäl är en “gammal själ”, alltså en människa vars själ har upplevt andra platser än jorden. De när en längtan efter det gåtfulla och sådant som inte alltid syns. Själar som längtar efter att komma hem, utan att nödvändigtvis veta exakt var 'hem' är

Kanske är vi alla stjärnsjälar? Det kanske bara är så att vissa av oss är mer medvetna om det för att vi inte har sjunkit lika långt ner i glömskan än? Eller så kanske vissa själar har reinkarnerats oftare (eller mer nyligen) på olika platser i Universum, både det kända och det okända.

Vägen till själen går genom hjärtat. Hjärtat är länken mellan himmelen och jorden; stället där det kosmiska och det jordbundna möts. Genom hjärtat kan vi få veta mer om vår själs förflutna, dess nutid och dess framtid. Vi kan också få vägledning om nästa steg på vägen enligt vår själs högsta och rikaste syfte. De här korten är ett hjälpmedel för att komma i kontakt med portalen i ditt hjärta.

Innehåll: 53 kort
Författare: Rebecca Campbell
Illustrationer: Danielle Noel
Bok: 126 sidor
Språk: Svenska
Utg.datum: 2021-03
ISBN: 5709027514532
Förlag: Fønix Musik ApS

Tipsa