New Page Stora boken om magi

Stora boken om magi

Art.nr 2694

Magi är en naturkraft som generationer av människor har använt för att bli lyckligare och skapa sig ett bättre liv, för att b

109 kr
I lager (Fler än 10)   Leveranstid: 1-3 dagar

Magi är en naturkraft som generationer av människor har använt för att bli lyckligare och skapa sig ett bättre liv, för att bota sjukdomar och dra till sig kärlek, tur och pengar samt för att skydda sig själv, sitt hem och sina nära och kära från både jordiska och övernaturliga faror. Men magin är ingen självisk konst, utan handlar snarare om att utstråla positiva energier och i gengäld ta emot gåvor och välsignelser från kosmos.

Den här boken är en omfattande och praktisk guide till alla former av magi och häxkraft. Den lär både nybörjare och mer erfarna utövare principerna bakom besvärjelser, hur du använder de naturliga krafterna hos solen, månen och vädret, levande ljus, kristaller, rökelser, blommor och träd.

I boken utforskar vi magins och häxkraftens historia och de kloka gummornas traditioner. Den innehåller både besvärjelser för vardagsbehov och mer speciella ritualer och ceremonier.

Cassandra Eason är en utövande vit häxa som följer vattenhäxornas uråldriga tradition. Dessutom är hon en naturprästinna, som därtill har arbetat med både psykologi och undervisning, vilket gör denna bok till en blandning av traditioner och sunt förnuft.

Häftad
Språk: Svenska
Antal sidor: 192
Utg.datum: 2004-09
Förlag: Bokförlaget New Page
Översättare: Natassja Heimbrand
Originaltitel: The key to magic
Dimensioner: 210 x 125 x 15 mm
ISBN: 9789189120396

Tipsa

Andra köpte också