Laddar, vänta lite...
 • Stora boken om naturväsen

Stora boken om naturväsen

 • Artikelnummer: 2703
 • Vikt: 168 gr
 • Leveranstid: 1-3 dagar 1-3 dagar
109 kr

Naturväsen är inget som barn eller vuxna med livlig fantasi har hittat på, utan de utgör både en kraftfull, positiv energikälla och en väg till en djupare andlig förståelse av den värld som finns bortom det materiella. Oavsett om du bor i en lägenhet mitt inne i staden eller långt ute på landsbygden, finns det naturväsen överallt runt omkring dig i träd, i floder, på kullar, i skogar, i sjöar och i havet, i parker och i ditt hem och i din trädgård - till och med i affärslokaler!

Trots att de ofta är gömda kan du med lite övning få syn på dem, samspela med dem och be dem om hjälp med specifika problem. Lär dig hur du kan möta naturväsen i din vardag och på dina helgutflykter till landsbygden, samt hur du kan använda kraften hos dessa förunderliga väsen för att dra god tur, hälsa, välstånd och allehanda positiva saker till ditt hem och din värld.

Det kommer inte att dröja länge innan du betraktar naturen och dess andar med nya ögon och upplever en ökad harmoni och intuitiv medvetenhet i din vardag. Dessa magiska men högst verkliga väsen befinner sig nämligen bara en blinkning bort, när vi väl slutar upp med att jäkta runt och i stället, likt våra förfäder, ger oss tid att känna av alla de bevis som finns överallt runt omkring oss.

Cassandra Eason, som har skrivit en bästsäljare om älvor och magiska väsen i USA och Storbritannien samt föreläser om naturandar, änglar och andliga guider i Storbritannien och Sverige, knyter i denna bok ihop traditioner om naturandar från så vitt skilda länder som Japan och ursprungsbefolkningens Nordamerika. Men boken inriktar sig främst på den skandinaviska världens natur och dess mytologiska älvor, huldrefolk, troll, hustomtar och landvättar.

Häftad
Språk: Svenska
Antal sidor: 218
Utg.datum: 2005-12
Förlag: Bokförlaget New Page
Dimensioner: 118 x 179 x 18 mm
ISBN: 9789189120525

Personer som köpte denna produkt köpte också

 • Cassandra Eason: Kristallernas Kraft

  Kristallernas kraft är en unik handledning till fler än 300 av de mest populära kristallerna från hela världen.

   1-3 dagar 109 kr
 • Stora boken om pendeln + Pendel

  Den kompletta boken om pendlar, som innehåller allt du behöver veta för att berika ditt liv med pendelns kraft.

   1-3 dagar 149 kr
 • Stora boken om magi

  Magi är en naturkraft som generationer av människor har använt för att bli lyckligare och skapa sig ett bättre liv, för ...

   1-3 dagar 109 kr
 • Pehr Trollsveden: Lär dig tala med djur

  En bok för dig som tycker om djur, som umgås med djur eller som bara vill få en stor inblick i djurens värld! Även om du...

   1-3 dagar 109 kr

Produkter

Länkar 

Nyhetsbrev

Beställ vårt gratis nyhetsbrev, få erbjudanden och information via e-post.

*Epostaddress:
Namn:

Betalning