Mineralienfachhandel Onyx Svart - Black Onyx

Onyx Svart - Black Onyx

Art.nr 5958

Onyxen kan skapa ny kraft och styrka. Den hjälper till i svåra situationer.

19 kr
I lager (Fler än 10)   Leveranstid: 2-4 dagar

Kristallnamn: Svart onyx.

Kristalltyp: Kalcedon, mikrokristalllin kvarts.

Färg: Svart onyx är antingen naturligt svart trots förekomst av järn och kol eller så har den bearbetats för att ändra färg från grått till svart, finns även naturligt brun, vit, grå och svart och vit som mexikansk onyx. Sard är en rödaktigt brun onyx. Sardonyx är en blandning av sard och onyx med sardens röda band och onyxens vita band.

Kristalltraditioner: Denna sten förknippas med trollkarlar och magiker. Enligt legenden skapades när kärleksgudinnan Venus klippte sina fingernaglar och kastade ut de avklippta bitarna i floden Indus. Onyx ingraverades med bilder av krigsguden Mars eller hjälten Herkules i antikens Grekland och Romarriket för att skänka mod åt bäraren.

Healingegenskaper: Lindrar problem med öron, särskilt med innerörat, med balans och sensoriska och motoriska mekanismer i kroppen, främjar hälsan hos mjuka vävnader och är bra för fötter, fingrar och naglar; motverkar illamående och kväljningar samt påskyndar läkningen av djurbett utan infektion; svart och vit mexikansk onyx hjälper mot sömnlöshet.

Vardagsbruk: En mycket användbar sten som hjälper personer med koncentrationsproblem att fokusera sig, den skapar ordning i kaos och lugnar panikslagna människor som hindrar att man lyckas åstadkomma något av värde; hjälper dig även att försvara dig effektivt i ett gräl eller om du utsätts för orättvis kritik.

Andliga egenskaper: En eldsten. Svart onyx skyddar dig mot all negativitet eller rävspel, och särskilt mot personer som önskar dig ont på grund av avundsjuka eller som talar illa om dig inför andra.

Speciella egenskaper: Hjälper dig att bryta dåliga vanor och hjälper familjemedlemmar att övervinna beroenden eller fobier och bryta sig loss från destruktiva sällskap.

Affirmation/kraftladdning: Jag skickar tillbaka elaka önskningar till avsändaren.

Säljes styckvis.

Tänk på att stenar är en naturprodukt och kan se olika ut. Alla stenar säljs i befintligt skick och har ett personligt utseende.

Tipsa