Laddar, vänta lite...
  • The Shadow Effect (Dubbel-DVD)
  • The Shadow Effect (Dubbel-DVD)

The Shadow Effect (Dubbel-DVD)

  • Artikelnummer: 3874
  • Vikt: 98 gr
  • Leveranstid: 3-30 dagar 3-30 dagar
248 kr

En resa från din mörkaste tanke till din största dröm.

The Shadow Effect är en känslomässigt gripande, visuellt fängslande dramadokumentär som avslöjar varför undertryckta känslor och olösta inre konflikter leder till beteenden som ständigt tvingar politiker att avgå, förstör kändiskarriärer, destabiliserar ekonomin och påverkar livet för miljontals varje år.

I denna tid av offentlig förnedring och mediahärdsmältor, fortsätter New York Times bästsäljande författare, Debbie Ford, att göra framsteg i sitt arbete med att synliggöra de motstridiga krafterna ljus och mörker som konkurrerar om uppmärksamheten inom varje människa. I sin filmdebut, The Shadow Effect, presenterar Ford den dolda kraften i "the Shadow" tillsammans med några av dagens mest provokativa tänkare inklusive Deepak Chopra, Marianne Williamson, Mark Victor Hansen, James Van Praagh med flera.

I denna livsförändrande resa, delar individer som har kommit förbi barnmisshandel, rasism, förintelsen, krig, och sårande uppfostran, sina märkliga historier. Möt dem som har lärt sig att möta sin skräck, läka sina sår, och omfamna sina högre, heroiska jag för att övervinna skuggeffekten.

THE SHADOW EFFECT INTERAKTIV

Tittaren blir inspirerad och tvungen att ta ett evolutionärt språng, Ford har integrerat en del av sina mest framgångsrika och beprövade processer till en banbrytande Special Interactive Edition av The Shadow Effect. Under hela filmen, guidar Ford betraktaren genom åtta övningar som syftar till att avslöja skuggeffekten i deras egna liv och erbjuda dem möjlighet att överskrida sina personliga begränsningar.

Språk: Engelska
Undertexter: Svenska, danska, norska, finska
Produktionsår: 2009
Speltid: 180 min.
Regissör: Scott Cervine
Medverkande: Debbie Ford, Deepak Chopra, Marianne Williamson, James Van Praagh,Mark Victor Hansen m.fl.

Personer som köpte denna produkt köpte också

Produkter

Länkar 

Nyhetsbrev

Beställ vårt gratis nyhetsbrev, få erbjudanden och information via e-post.

*Epostaddress:
Namn:

Betalning