Laddar, vänta lite...
 • The vortex - Law of attraction

The vortex - Law of attraction

 • Artikelnummer: 3077
 • Vikt: 85 gr
 • Leveranstid: 1-3 dagar 1-3 dagar
248 kr

Denna film har det där lilla extra, som gör att man blir fängslad från början till slut. The Vortex översätts bäst med ordet Attraktionsvirveln, det flöde som vi alla någon gång har känt av, när allt bara verkar falla på plats utan minsta ansträngning. I Attraktionsvirveln känner du också att du mår toppen och allt runt omkring dig bara känns helt rätt. Tänk att få känna det så alltid. Abraham, det högre medvetande som Esther Hicks kanaliserar, menar att det är långt ifrån omöjligt att alltid känna så. Det verkar handla mest om disciplin, att tänka rätt och göra rätt saker vid rätt tillfälle. I denna film kanaliserar Esther flera konkreta lösningar till personer som ställer frågor om hur de ska komma vidare i sina liv, och vad som är den magiska nyckeln till att alltid befinna sig i The Vortex/Attraktionsvirveln. Esther Hicks smittar av sig med sin humor och fantastiska entusiasm för människan och våra länge inarbetade mönster, som vi tror är svåra att bryta. Men du kan vinna oerhört mycket på att lära dig formeln för att förflytta dig in i Attraktionsvirveln.
Filmen kan du se flera gånger med någon vecka emellan, den gör att du blir påmind om hur du gör för att hålla dig kvar i Attraktionsvirveln, samtidigt som du för varje gång du ser filmen hittar nya små detaljer och lösningar för din egen livssituation. Filmen fokuserar på hur du använder attraktionslagen vid relationer. Både för att hålla kvar vid en relation, påbörja en ny relation eller kanske att avsluta en relation. Det är något som vi alla har mycket nytta av att förstå; utan alla relationer i ens närhet hade det varit väldigt ensamt. Om du förstår dig på relationer och kan se det från din plats i Attraktionsvirveln så kan det omöjligt gå fel. Genom att lära dig att stanna kvar i Attraktionsvirveln får du också många andra fördelar i livet så som att; lätt och snabbt fatta rätt beslut, dina bekymmer finns inte längre utan dessa blir istället sunda och intressanta lärdomar. I Attraktionsvirveln är du mästare på att utöva attraktionslagen, som kan verkställa allt du önskar dig, var bara försiktig med vad du önskar dig, för det blir verklighet!
Filmen innehåller:
Introduktion 1:14
Attraktionslagen påverkas av din inre källa 5:46
Frihet som du aldrig tidigare har uplevt den 5:45
Vad du ber om kommer alltid att uppfyllas 7:14
Är du en samarbetsvillig komponent? 3:14
Förflytta dig till Attraktionsvirveln tillsammans med hennes älskade 15:41
Hon lämnade sin man för att uppnå lycka 10:21
Sexualitet och samhörighet i relationer 12:27
Är vi marionetter manipulerade av icke-fysisk kraft? 7:03
Abrahams sammanfattning/avslutnig 4:17
JERRY & ESTHER HICKS Under drygt 20 år har Esther och Jerry Hicks gett ut hundratals böcker, ljudinspelningar och filmer samt utfört upp till 60 workshops per år. Deras arbete utgår från läran om Icke fysisk energikälla vilken de refererar till som Abraham. Läran om Abraham är baserad på den universella principen Attraktionslagen samt den nyckelroll som våra känslor spelar, och de upplyser och informerar om alla aspekter av vår upplevelse.
Språk: Engelska
Undertexter: Svenska, danska, norska, finska
Produktionsår: 2010
Speltid: 73 minuter

Personer som köpte denna produkt köpte också

 • Lär dig se in i framtiden

  Clairvoyance betyder att se bortom det fysiska ögats räckvidd och förutsäga händelser i framtiden.

   1-3 dagar 119 kr
 • Djurens Språk

  Författare: Carina Solöga.
  Carina Solöga hade en stark andlig upplevelse av samhörighet med naturens alla riken och ...

   1-3 dagar 149 kr
 • THE LIVING MATRIX

  I denna film kommer du att upptäcka det komplicerade nätet av faktorer som bestämmer ditt välbefinnande.

   1-3 dagar 248 kr
 • Change Your Thoughts - Change Your Life

  Tao Te Ching anses vara en av de böcker som innehåller mest visdom i hela världen, genom hela historien.

   1-3 dagar 248 kr

Produkter

Länkar 

Nyhetsbrev

Beställ vårt gratis nyhetsbrev, få erbjudanden och information via e-post.

*Epostaddress:
Namn:

Betalning