Fönix The Work: LOSS OF A LOVED ONE -Byron Katie

The Work: LOSS OF A LOVED ONE -Byron Katie

Art.nr 3086

I filmen Loss of a Loved One, (Att förlora en närstående person), får du ta del av tre olika personliga fall.

248 kr
I lager (1 st)   Leveranstid: 2-4 dagar

I filmen Loss of a Loved One, (Att förlora en närstående person), får du ta del av tre olika personliga fall där förlusten av en närstående person har påverkat de medverkande så djupt att dem har svårt att gå vidare med sina liv. Personer vi älskar dör, och vi är livrädda för att gå tillbaka och uppleva dem för vi tror att det är så smärtsamt. Men, tänk om det är tvärtom? Tänk om det istället är att ta till sig den kärlek som du alltid velat få.

Genom Byron Katies effektiva process The Work kan vem som helst lära sig att spåra upp grundorsaken till ett problem eller negativ känsla och eliminera orsaken vid källan. Byron Katie inte bara visar oss att alla problem i världen uppstår i vårt tänkande, utan hon ger oss verktyg för att öppna våra sinnen och befria oss själva.

Orsaken till vårt lidande är att vi identifierar oss med våra tankar, berättelser som konstant rullar på i vårt medvetande. Byron Katies The Work fungerar som ett rakbladsvasst svärd som skär rakt igenom denna illusion och möjliggör att du själv förstår din egen tidlösa innersta natur. Där glädje, frid och kärlek härstammar från i sitt naturliga tillstånd. Byron Katies The Work är en stor välsignelse för vår planet. Här är nyckeln. Använd den nu. - Eckhart Tolle, författare.

Språk: Engelska
Undertexter: Svenska, danska, norska, finska
Produktionsår: 2007
Speltid: 82 minuter

Tipsa