New Page Vänskap med Gud

Vänskap med Gud

Art.nr 5901

En ovanlig dialog.

199 kr
I lager (5 st)   Leveranstid: 2-4 dagar

När du har förstått att vi alltid samtalar, då kan vi bygga vår vänskap med varandra.

"Vår vänskap med varandra skiljer sig inte från den vänskap människor har sinsemellan. Ni inleder er vänskap genom att samtala. Om ni kan prata med varandra bygger ni upp vänskapen. Och om det går bra upplever du en enhet - en förening - med den andra människan. Det fungerar på precis samma sätt tillsammans med mig.

Först samtalar vi.

Var och en av er upplever era samtal med Gud på ert eget vis - och på olika sätt vid olika tillfällen. Det kommer alltid vara en dialog, precis som den vi har just nu. Det kan vara ett samtal "inne i huvudet" eller på papper, eller i en form där mina svar tar lite längre tid och kommer fram i form av nästa sångtext du hör, nästa film du ser, nästa föreläsning du går på, nästa tidningsartikel du läser eller något som en vän säger ni "bara råkar" stöta på varandra på gatan.

När du har förstått att vi alltid samtalar, då kan vi bygga vår vänskap med varandra."

Neale Donald Walsch bor tillsammans med sin hustru, Nancy, i södra Oregon. Tillsammans har de skapat ReCreation, en ideel stiftelse för personlig utveckling och andlig förståelse vars yttersta syfte är att hjälpa människor att hitta tillbaka till sig själva. Walsch föreläser och leder seminarier över hela världen och sprider budskapet från sina böcker - triologin "Samtal med Gud" samt "Gemenskap med Gud".

Författare: Neale Donald Walsch
Förlag: Egmont Richter AB
Bandtyp: Pocket
Språk: Svenska
Utgiven: 1999
Antal sidor: 321
ISBN: 9789177155041

Tipsa