New Page Vila - om den sköna konsten att varva ner

Vila - om den sköna konsten att varva ner

Art.nr 5895

Inspirerande och konkret vägledning om vila kan minska vår stress!

259 kr
I lager (Fler än 10)   Leveranstid: 2-4 dagar

Det är vila som avgör hur du kan spara den gynnsama livsbalansen. Det handlar om att leva aktivt och engagerat, samtidigt som du kan slappna av och släppa ororande tankar. Att kunna konsten att varva ner är nödvändigt för att du ska må bra och behålla en god hälsa.

Men handen på hjärtat - tar du dig tid att vila? Vi lever idag med oändliga aktiveringsmöjligheter under dygnets 24 timmar. Gränserna mellan dag och natt, arbete och fritid, aktivitet och vila, har suddats ut. Fler och fler upplever att de inte får den vila och avkoppling de behöver.

I "Vila. Om den sköna konsten att varva ner" finns både inspiration och konkret vägledning till hur du kan skapa mer vila och återhämtning i vardagen. Här får du veta hur du praktiskt kan träna dig i att vara i nuet, släppa taget och vara lite mindre perfektionistisk. Viktiga verktyg är mindfulness och acceptans. Med hjälp av dina värderingar och livsmål kan du hitta en bättre balans i din tillvaro.

Marie Söderström är psykolog med KBT-inriktning och doktorand vid Karolinska Institutet. Hon forskar i sömn och stress och har tidigare givit ut boken "Söm. Sov bättre med kognitiv beteendeterapi". I sina böcker delar hon med sig av personliga erfarenheter och ger många exempel från arbetet med klienter.

Författare: Marie Söderström
Förlag: Bonnier Existens
Bandtyp: Inbunden
Språk: Svenska
Utgiven: 2009
Antal sidor: 194
ISBN: 9789174270082

Tipsa