Lo Scarabeo Akvamarin - Aquamarine

Akvamarin - Aquamarine (2-3 cm)

Art.nr 2144

Akvamarin är en sten som sägs ge mod. Den lugnar energier, minskar stress och skyddar mot föroreningar.

49 kr
I lager (Fler än 10)   Leveranstid: 2-4 dagar

Kristalltyp: Beryll, ringsilikat.

Färg: Klart ljusblå eller blågrön, det lugna havets färg; ibland vattnigt grön.

Kristalltraditioner: Enligt legenden innehöll akvamarin havets kraft och helgades därför åt en rad havsgudinnor, däribland den grekiska kärleksgudinnan Afrodite och vikingarnas havsgudinna Ran. Sjömän kastade ut akvamariner i stormiga hav som gåvor till havsgudinnan.

Healingegenskaper: Akvamarin lindrar halsont, problem med tänder och tandkött, vätskeansamling, besvär med urinblåsa och njure, förkylningar och åkommor i de övre luftvägarna. Lägg en akvamarin i akvariet för friska fiskar.

Vardagsbruk: På arbetet drar akvamarin till sig utländska affärer eller kontakter. Akvamarin bidrar också till att lösa juridiska frågor på ett gynnsamt och älskvärt sätt.

Andliga egenskaper: Du kan kasta en akvamarin i vatten och önska dig något. Om du befinner dig vid havet kan du kasta ut akvamarinen på den sjunde vågen (den största) för att få extra mycket tur är vid havet.

Speciella egenskaper: Bär med dig en akvamarin för att avhjälpa sjösjuka och alla former av rörelsesjuka, särskilt för barn, och för att övervinna skräck för att resa med båt eller flygplan; även bra för att hjälpa barn att lära sig simma.

Affirmation/kraftladdning: Jag öppnar mitt hjärta för förlåtelsen.

Säljes styckvis.
Tänk på att stenar är en naturprodukt och kan se olika ut. Alla stenar säljs i befintligt skick och har ett personligt utseende.

Tipsa