Mineralienfachhandel Rosenkvarts, Rå bit, Stor

Rosenkvarts, Rå bit, Stor

Art.nr 5787

Rå, obehandlad bit av Rosenkvarts.

49 kr
I lager (2 st)   Leveranstid: 2-4 dagar

Rosenkvarts är en naturlig magmatisk mineral utvecklad i jordskorpans inre genom kristalisering. Rosenkvarts är en rosa ädelsten / halvädelsten. Den är oftast lite grumlig till sitt utseende, vilket är gemensamt för all kvartssten. Den varierar från blekt rosa till djuprosa. En stor del av den rosenkvarts som bryts idag hämtas från Brasilien

Rosenkvarts betydelse:
Rosenkvartsen är en sten som främjar vår kapacitet för kärlek och ömhet och öppnar upp hjärtat, den kallas även för kärlekens sten. Stenen förmedlar tröst och lär oss att kärleken finns inom oss själva, detta ger harmoni i relationer med andra människor och hjälper dig att förlåta eller lindra smärtan av et brustet hjärta. En lämplig gåva till din älskade om du söker efter en kristall eller sten att ge som gåva.
Använd gärna en bit oslipad rosenkvarts på din arbetsplats som skydd mot intrång och illvilja. Sägs vara bra och kraftfulla att ha vid dataskärmar eller vid TV:n för att avskärma skadlig strålning.

Stjärntecken: Oxen
Chakra: Rosenkvartsen förknippas med Hjärtchakrat

Säljes styckvis.
Rå i bit ca 4-7 cm på bredaste stället, ca 50-80 gram.
Tänk på att stenar är en naturprodukt och ser därför olika ut. Alla stenar säljs i befintligt skick och har ett personligt utseende.

Tipsa