Samma goda doft, som annan rökelse, men med en speciell visuell effekt.

Backflow rökelse är en speciell sorts rökelse som ger en fantastisk visuell effekt. När du tänder den och lägger den på en anpassad brännare börjar den avge doftande rök. Men eftersom röken är tyngre än luften sjunker den ner istället för att stiga upp. Det gör att den bildar vackra mönster av rök som virvlar och rinner neråt. Röken följer mönstren i brännaren och faller mjukt över det som finns under.

Hur man använder backflow rökelse:

- Välj en backflow-brännare som passar din smak och din inredning. Det finns många olika modeller och former, från vattenfall till drakar.

- Placera brännaren på en plan och stabil yta, helst i ett dragfritt område. Undvik att placera den nära brandfarliga material.

- Tänd toppen av en backflow-rökelsekona med en tändare eller ett ljus. Låt den brinna i några sekunder och blås sedan ut lågan.

- Sätt konan på hålet i brännaren och se till att den sitter ordentligt. Röken bör börja strömma nedåt efter några sekunder.

- Njut av den avslappnande doften och den fascinerande synen av backflow rökelse. Var försiktig med att inte röra vid brännaren eller konan när de är varma. Förvara dem utom räckhåll för barn och husdjur.