- 18%
New Page Cassandra Eason: Stora boken om kraftdjur

Cassandra Eason: Stora boken om kraftdjur

Art.nr 2692

I tusentals år har folk i många olika kulturer dragits till djurens visdom.

89 kr
Ordinarie 109 kr , du sparar 20 kr, (18%)
I lager (Fler än 10)   Leveranstid: 2-4 dagar

I tusentals år har folk i många olika kulturer dragits till djurens visdom. Även i den moderna världen kan kraftdjurens styrka och helande krafter berika din vardag och skydda dig från den fara och stress som en snabb och bullrande värld utgör.

Den här boken är unik i sitt slag med sitt omfattande och detaljerade utbud av inte mindre än 280 kraftvarelser från myter och verkliga observationer.
Den här boken ger dig många och effektiva tekniker för att du ska kunna få kontakt med dina kraft-djur och dess andar redan från första kapitlet.
Lär dig vilka dina speciella totemdjur och dina personliga andliga djurguider är. Arbeta med olika djur, fåglar, fiskar, ormar och insekter för att upptäcka vilka unika kvaliteter, utmaningar och dagligt helande beskydd och harmoni som de kan ge dig i din vardag.
Utforska enhörningars, drakars, den legendariska fågel Fenix och den nordamerikanska Åskfågelns magiska värld för att berika ditt andliga liv och ge dig inspiration och upplysning. Undersök vilka djur och fåglar din familj, dina vänner och arbetskollegor mest påminner om och hur de ser dig. Lär dig att handskas med din griniga björnbaby, din envisa kronhjortshane i tonåren och din taktlösa men lojala tjurkompis, ta fram deras bästa kvaliteter och lös revirkonflikter. Kasta dig över djurmyter från olika tidsåldrar och kulturer och skapa dina egna resor och sammandrabbningar med magiska djur.
Upptäck vad de olika kraftvarelserna har att säga om ditt liv och dess utmaningar och hur du kan förändra svårigheter till möjligheter. Lär dig hur du förenas med olika varelsers andliga energier genom drömmar, visualisering, dans, chanting, trummande, meditation, astrala resor och genom att studera olika arter.

Du kan provläsa lite ur boken innan du väljer om du vill köpa den ->

Författare: Cassandra Eason
Originalets titel: Power Animals
Förlag: New Page
Bandtyp: Häftad
Språk: Svenska
Utgiven: 2006-12
Antal sidor: 280
ISBN: 9789189120594

Tipsa