New Page Den urgamla hemligheten om häxornas magiska stenar

Den urgamla hemligheten om häxornas magiska stenar

Art.nr 1052

En bok ingen häxa kan vara utan!!
Än idag blir vissa djupt oroade av ordet häxa.

99 kr
I lager (Fler än 10)   Leveranstid: 2-4 dagar

En bok ingen häxa kan vara utan!!

Än idag blir vissa djupt oroade av ordet häxa, trots att vi lever i ett samhälle med grundlagsstadgad uttrycksfrihet.

Modern häxkraft handlar om att hylla livet och naturen som anses vara helig. Dagens häxor kan vara kristna, buddhister, pagans eller tillhöra någon av ett dussintal andra religioner.
De flesta häxor kallas sig inte ens för häxor när de gör till kontoret, banken, mataffären eller kör ungarna till skolan. De ger sig helt enkelt tid att arbeta antingen på ett speciellt ställe inomhus eller utomhus för att få kontakt med den naturliga världens krafter, med blommor, träd, örter, djur och fåglar, solen, månen, vinden och vädret.

Denna bok ger dig kunskapen om ett av häxans viktigaste redskap, häxstenarna och visar dig hur de kan hjälpa dig i ditt liv, både när det gäller att fatta beslut eller om du så vill i ritualer som sätter dig i förbindelse med dina inneboende krafter som kan uträtta mycket gott.

Detta är Cassandra Eason, en av världens bästa vita häxors, eget privata system och du är välkommen att ta del av hennes tradition. Boken lär dig att tillverka och använda dina egna magiska stenar så att du också kan ta del av naturens fantastiska krafter till att skapa dig den framtid du vill ha!

Häftad
Språk: Svenska
Antal sidor: 144
Utg.datum: 2004-05
Förlag: Bokförlaget New Page
Översättare: Natassja Heimbrand
Originaltitel: The key to witch stones
Illustratör/Fotograf: Cassandra Eason
Dimensioner: 180 x 110 x 15 mm
ISBN: 9789189120358

Tipsa