Din Änglaguide Orakelkort

Art.nr 6077

DIN ÄNGLAGUIDE är en bro mellan himlen och jorden

339 kr
I lager (5 st)   Leveranstid: 2-4 dagar

Orakelkortleken DIN ÄNGLAGUIDE är en bro mellan himlen och jorden. Leken består av 44 änglakort med insiktsfulla, stöttande och läkande budskap. När ditt hjärta längtar efter förändring och din själ söker sanningen - kalla på dina änglar och låt deras visdom och medkänsla vägleda dig.
Alla människor har en skyddsängel - en gudomlig varelse som har varit hos oss sedan det ögonblick vi fick möjlighet att komma till Jorden och utvecklas. Den varelsen är vår änglaguide.
Vår änglaguide känner oss bättre än någon annan. Änglaguiderna skapades för oss och vår utveckling är deras syfte. Men änglar styrs av andliga lagar så även om änglaguiderna är oss hängivna kan de inte ingripa i våra liv om vi inte bjuder in dem. Det beror på att vi har vår fria vilja, som gör att vi kan utvecklas och lära oss saker medan vi navigerar oss fram genom livet.
Att arbeta med änglakort, som den här orakelkortleken, hjälper oss att öppna upp och stärka våra kommunikationskanaler med våra änglaguider.

KYLE GRAY är en världens främsta änglalärare. Han har skrivit flera populära böcker om änglar och är en omtyckt föredragshållare.

Innehåll: 48 kort
Författare: Kyle Gray
Illustrationer: Jennifer Hawkyard
Bok: 120 sidor
Språk: Svenska
Utg.datum: 2022-09
ISBN: 9788794098076
Förlag: Fønix Musik ApS

Tipsa