Fantastical Creatures Tarot

Art.nr 5812

Lisa Hunts lysande konstverk visar oss glimtar av mystiska varelser

267 kr
I lager (2 st)   Leveranstid: 2-4 dagar

Från mytologins, folksagornas och legendernas världar, ger Fantastical Creatures Tarot liv åt ett färgstarkt menageri av mystiska varelser. Lisa Hunts lysande konstverk visar oss glimtar av de mystiska varelser som bebor vår fantasi och avslöjar de lärdomar de kan ge oss.

"De flesta antika kulturer trodde att det var möjligt att få kontakt med dessa mystiska varelser. Prästerna, magikerna och shamanerna förstod att kontakt inte skulle ske på jordplanet, utan på den astrala nivån. De följde vissa traditioner som gjorde det möjligt för dem att utnyttja denna kraftkälla och använda den i sina andliga och magiska ritualer.

Idag har de flesta människor tappat kontakten med dessa gamla källor och de flesta tror inte längre på dem. Det är dock möjligt att lära sig om den antika konsten att kommunicera med fantastiska varelser. När de behandlas på rätt sätt kan dessa krafter hjälpa oss. Genom att utnyttja dessa astrala källor kan vi använda de gamla bilderna i spådom för att få en tydligare bild av vad som orsakar livsproblem och vad vi kan göra åt det."

—Från Fantastical Creatures Tarot Introduction

Innehåller ett 72-sidigt instruktionshäfte och snabbguide till korten i både stora och lilla arkanan.

Skapad av: D.J. Conway
Konstnär: Lisa Hunt
Kort: 78 kort (70 x 120 mm)
Språk: Engelska
ISBN: 9781572816374
Utgiven: 2007-06
Förlag: US Games Systems

Tipsa