New Page Kristallmagi för dagens kvinnor

Kristallmagi för dagens kvinnor

Art.nr 3064

Kristallernas mystiska kraft, hjälper kvinnor att välja rätt.

99 kr
I lager (Fler än 10)   Leveranstid: 2-4 dagar

Kristallernas mystiska kraft, hjälper kvinnor att välja rätt.
När vi handskas med kristaller förnimmer vi deras krafter intuitivt utan att ha behövt gå några kurser.
Kristaller erbjuder oss nämligen ett spännande och mycket påtagligt sätt att komma i samklang med våra inre krafter och avgöra våra framtida vägar. En av de mer effektiva divinationsmetoderna är om du kastar ut små kristaller eller ädelstenar på ett tygstycke för att få kontakt med din undermedvetna visdom och kunskap.
Du måste inte lägga ut en förmögenhet på rubiner eller stjärnsafirer. Allt du behöver är tjugo små kristaller eller slipade stenar som inte kostar mer än fem till tio kronor styck - vissa stenar kan du hitta gratis på stranden eller till och med plocka på sluttningar i trakten där du bor.
Huruvida de är äkta kristaller eller inte spelar mindre roll, det viktigaste är att du ska lära dig att använda dem för divination så att de kan presentera dina valmöjligheter för dig.
Kristaller erbjuder inte bara en ytterst effektiv form av divination för kvinnor utan kristallernas energier kan även sätta oss i kontakt med våra egna naturliga krafter av visdom och intuition.
Cassandra Eason lär dig i denna bok allt du behöver veta för att kunna använda stenar och kristaller till att återskapa harmoni i kropp och själ samtidigt som de kan användas som kraftfulla redskap när du ställs inför svåra valmöjligheter.
Med den här populära variationen av runmagi kanaliserar du din egen inre magi genom kristallernas andliga krafter.
Fruset ljus… begravd eld… Folk har känt till kristallernas speciella krafter ända sedan babylonierna använde blodstenar för att förutsäga framtiden.
I den här boken visar Cassandra Eason hur kristallerna kan återställa harmonin i kropp och själ och hjälpa kvinnor att fatta riktiga beslut i det förvirrande utbud som finns i dagens samhälle.
Gyllene citriner visar att det är dags att du säger vad du verkligen tycker.
Rosa korall föreslår en försoning.
Akvamarin & kvarts är en kombination som pekar på en helt ny start här i livet.
Du har glädje av att samla dessa underbart skiftande kristaller på alla möjliga ställen, allt från stränder till loppmarknader. Lär känna deras individuella färger, energier och innebörder och utforska deras astrala länkar.
Genom att spontant kasta ut kristaller på en tygduk kommer du i kontakt med din egen naturliga intuition och visdom.

Häftad
Språk: Svenska
Antal sidor: 128
Utg.datum: 2002-05
Förlag: Planetstadens Böcker
Översättare: Natassja Heimbrand
Originaltitel: Crystal divination for today's woman
Dimensioner: 175 x 125 x 8 mm
ISBN: 9789189120211

Tipsa