Under the Roses Lenormand

Art.nr 4157

Upptäck de begravda hemligheterna i Under the Roses Petit Lenormand.

235 kr
I lager (3 st)   Leveranstid: 2-4 dagar

Upptäck de begravda hemligheterna i Under the Roses, en charmig 39-korts Petit Lenormand lek. För varje kort presenteras en ikonisk bild med fina, sepiatonade illustrationer. Förutom de 36 standardkorten, omfattar denna lek alternativa kort för barnet, gentlemanen, och damen.

Det 60-sidiga häftet ger sökords sammanfattningar för varje kort, samt instruktioner och diagram för läsning med Lenormand metoden och vägleder på så vis läsaren genom grundteknikerna, två-kortskombinationer, läggningar, tablåer och avancerad teknik.

Under the Roses Lenormand skapades av mor-dotter teamet Kendra Hurteau och hennes dotter Katrina Hill, grafisk formgivare och digital illustratör. Tillsammans har de producerat fyra andra LENORMAND lekar.

Från instruktionshäftet:
"Under the Roses" är en eufemism för nedgrävda hemligheter. Denna anspelning kommer från den latinska frasen Sub Rosa, som går tillbaka till den klassiska romartiden då rosen blev en symbol för sekretess och hemligheter. Uttrycket blev välkänt i tysk litteratur för att så småningom finna sin väg till engelsk litteratur under 1800-talet.

Korten i Petit Lenormand används i kombinationer för att extrapolera betydelser och identifiera tidigare, nuvarande och framtida influenser på ditt liv. Lenormand leken är varierande; Den kan användas för att ta itu med livets djupa frågor eller för vardagliga utredningar. Den är bra för sammankomster eller fester, såväl som individuella avläsningar.

Innehåll: 39 kort, 57 x 89 mm
Instruktionshäfte: 60 sidor
Skapad av: Kendra Hurteau och Katrina Hill
Språk: Engelska

Tipsa