Laddar, vänta lite...
  • Vad optimister vet och vad du kan lära dig

Vad optimister vet och vad du kan lära dig

  • Artikelnummer: 4122
  • Vikt: 370 gr
  • Leveranstid: 2-4 dagar 2-4 dagar
168 kr(189 kr)

Nicolas Jacquemot.

”Det är lätt att ta av sig offerkoftan i sällskap med Jacquemot. Forskningen om positiv psykologi och de handfasta tipsen gör det motiverande att börja tänka och handla annorlunda. Och man har roligt under tiden.”
Mia Törnblom, vägledare och författare

I Vad optimister vet och du kan lära dig, utforskar Nicolas Jacquemot hemligheterna bakom det snabbt växande forskningsfältet positiv psykologi: positiva känslor, lycka, optimism och "flow".
Istället för att uppehålla sig vid sådant som har gått fel i livet -- sjukdom, personliga svagheter eller misslyckanden -- handlar det om att rikta uppmärksamheten mot våra positiva egenskaper.
Alla har vi en stark inneboende kraft och, faktiskt, oändligt mycket större potential än vad vi ofta tror, det gäller bara att använda den på rätt sätt. Att finna de där sakerna i vardagen som gör att man känner hopp och glädje. En djupare och mer balanserad glädje, en glädje oberoende av tillfälliga motgångar.

Vad optimister vet och du kan lära dig synliggör hur våra personliga styrkor och värderingar kommer till uttryck i våra handlingar och visar oss vägen till hur vi kan få "flow" i tillvaron.

Inbunden
Språk: Svenska
Utg.datum: 2009-03
Förlag:  Wahlström & Widstrand
Dimensioner: 158 x 201 x 20 mm
ISBN: 9789146219132

Personer som köpte denna produkt köpte också

Produkter

Länkar 

Nyhetsbrev

Beställ vårt gratis nyhetsbrev, få erbjudanden och information via e-post.

*Epostaddress:
Namn:

Betalning