New Page Pyrit - Pyrite

Pyrit - Pyrite

Art.nr 5965

Pyrit är en sten som påminner oss om solens krafter.

39 kr
I lager (Fler än 10)   Leveranstid: 2-4 dagar

Kristallnamn: Järnpyrit, pyrit eller kråkgud.

Kristalltyp: Järnsulfid.

Färg: Silveraktiga eller mörkgrå/svarta med gyllene glimtar eller slipade som matt gyllene kristallklimpar.

Kristalltraditioner: Järnpyrit har sedan urminnes tider kallats för en magisk eldsten eftersom den gav ifrån sig gnistor när den träffades. Mayaindianerna och aztekerna i Centralamerika putsade järnpyrit till speglar och använde dem för divination och (i likhet med hematit) för att skicka tillbaka negativa tankar och attacker.

Healingegenskaper: Järnpyrit kan användas mot lungsjukdomar, förbättrar matsmältning, främjar friska celler och skelett och hjälper kroppen att stå emot och bekämpa infektioner, virus och feber; använd järnpyrit mot hudproblem hos människor, djur och fåglar.

Vardagsbruk: Både hemma och på jobbet drar järnpyrit till sig tur, överflöd och framgång och avskräcker därtill användaren från att fatta okloka ekonomiska eller affärsmässiga beslut; även bra för att komma på sätt att minska sina skulder.

Andliga egenskaper: Järnpyrit tros kanalisera information till ditt sinne från och om UFO:n eller främmande livsformer, symboliskt eller faktiskt samt ökar dina chanser att få se UFO:n (om du så vill).

Speciella egenskaper: Placera järnpyrit nära terrarier där du håller ormar eller exotiska insekter och nära alla dammar för att locka till sig grodor, paddor och salamandrar.

Affirmation/kraftladdning: Jag släpper bara in det som är positivt i mitt liv.

Säljes styckvis.

Tänk på att stenar är en naturprodukt och kan se olika ut. Alla stenar säljs i befintligt skick och har ett personligt utseende.

Tipsa